Gellak Base Coat

15,00

Gellak Base Coat – 15 ML

De gellak base coat van Xaraa Cosmetics ® is een absolute musthave voor de liefhebbers van gellak. Deze onderlaag zorgt ervoor dat jouw gellak kleur goed hecht en na twee weken ook weer eenvoudig te verwijderen is. Onze base coat kent een lange levensduur en heeft dankzij de goede werking slechts dunne aanbrenglaagjes nodig, hierdoor gaat de base coat extra lang mee!

Ontvang 15 punten bij dit product!
  • Twee weken lang prachtige nagels!
  • Exclusieve kleuren in salonkwaliteit
  • Gratis verzending; al vanaf € 55,-
  • Tot 14 dagen zorgeloos retourneren
  • Veilig en vertrouwd shoppen

Beschrijving

Gellak van Xaraa Cosmetics ® kennen een hoge kwaliteit en zijn eenvoudig in gebruik, zelfs voor de minder ervaren bent met het aanbrengen van gellak. Als de gellak goed worden aangebracht kun je maar liefst twee weken lang genieten van prachtige nagels! Ook kun je dankzij de 15 ml inhoud zeer vaak gebruiken, zodoende kun je op den duur een mooie collectie opbouwen en altijd naar mood, gelegenheid of seizoen zelf de kleur van jouw moment kiezen.

De gellak base coat en top coat dienen aangebracht te worden in combinatie met de Xaraa Cosmetics ® color coats, de gellak dient uitgehard te worden onder een UV- of LED lamp. Heb je al een lamp? Super! Deze kun je gewoon gebruiken in combinatie met de lakken van Xaraa Cosmetics ®. Hoewel een UV lamp ook werkt, raden wij wel een LED lamp aan in verband met het beste resultaat en gezondheid.

Extra informatie

Gewicht 75 g