Gellak Top Coat

15,00

Gellak Top Coat – 15 ML

De gellak top coat van Xaraa Cosmetics ® is dè finishing touch van jouw prachtige gellak creatie. Deze toplaag beschermd jouw gellak kleur en draagt bij aan de lange levensduur. Daarbij heeft de gellak top coat ook een cosmetische functie, het geeft high gloss finish die de gebruikte gellak color coat prachtig uit laat komen. De top coat gaat bovendien extra lang mee doordat je het maar in dunne laagjes aan hoeft te brengen!

Ontvang 15 punten bij dit product!
  • Twee weken lang prachtige nagels!
  • Exclusieve kleuren in salonkwaliteit
  • Gratis verzending; al vanaf € 55,-
  • Tot 14 dagen zorgeloos retourneren
  • Veilig en vertrouwd shoppen

Beschrijving

Gellak van Xaraa Cosmetics ® kennen een hoge kwaliteit en zijn eenvoudig in gebruik, zelfs voor de minder ervaren bent met het aanbrengen van gellak. Als de gellak goed worden aangebracht kun je maar liefst twee weken lang genieten van prachtige nagels! Ook kun je dankzij de 15 ml inhoud zeer vaak gebruiken, zodoende kun je op den duur een mooie collectie opbouwen en altijd naar mood, gelegenheid of seizoen zelf de kleur van jouw moment kiezen.

De gellak base coat en top coat dienen aangebracht te worden in combinatie met de Xaraa Cosmetics ® color coats, de gellak dient uitgehard te worden onder een UV- of LED lamp. Heb je al een lamp? Super! Deze kun je gewoon gebruiken in combinatie met de lakken van Xaraa Cosmetics ®. Hoewel een UV lamp ook werkt, raden wij wel een LED lamp aan in verband met het beste resultaat en gezondheid.

Extra informatie

Gewicht 75 g